Ronaldo se prerušio u beskućnika i prevario cio Madrid! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo na ulici pokazuje svoj talenat

Rasplakaće vas

Ronaldo se prerušio u beskućnika i prevario cio Madrid! (VIDEO)

Kristijano Ronaldo još jednom je pokazao da je velika fudbalska zvijezda, ali prije svega veliki čovjek!

Fudbaler Reala iz Madrida prerušio se u beskućnika. Lažna brada, brkovi, kosa, sunčane naočare i stara odjeća učinili su ga neprepoznatljivim. Ronaldo je, tako prerušen, izašao na ulice Madrida i počeo da izvodi svoju čaroliju s loptom.

Svi su mislili da pokušava da animira prolaznike i tako zaradi novac, a najviše što je dobio su nekoliko radoznalih pogleda prolaznika. Pojedini mještani su stali i neko vrijeme posmatrali impresivni performans beskućnika, no prošlo je nekoliko sati dok neko nije odlučio da se pridruži nepoznatom čovjeku i počne da igra fudbal sa njim.

U pitanju je bio dječak, Nikolas. Poslije kratke "utakmice" jedan-na-jedan, Ronaldo je zagrlio dječaka i potpisao se na loptu, a zatim skinuo masku. Pogledajte oduševljenje malenog Nikolasa i ostalih prolaznika koji su se zatekli tu.

Izvor: Alo

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.