Nataša Bekvalac u novoj borbi sa porokom!
Nataša Bekvalac

Da li će ga ovaj put pobijediti?

Nataša Bekvalac u novoj borbi sa porokom!

Da li će ga ovaj put pobijediti?

Nataša Bekvalac već godinama pokušava da ostavi cigarete.

Pjevačica je u nekoliko navrata uspjela da se otarasi nikotina, ali mu se uvijek na kraju vraćala. Ona je danas otkrila da trenutno vodi najveću borbu sa ovim porokom, ali i najavila skori povratak na scenu nakon povreda koljena.

- Hvala za preko 4 miliona pregleda za pjesmu i spot 'Original'. Još uvijek držimo prvo mjesto, presrećna sam. U završnoj fazi smo kada je album u pitanju i priremamo scenario za ekranizaciju još jedne pjesme. Moja koljena će još malo biti kao nova pa već za desetak dana ponovo pjevamo zajedno. Ovih dana se vodi i najozbiljnija borba između mene i mog poroka. Ljubav ne računam. Ljubim vas - napisala je Nata.

Izvor:Pulsonline

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.