Popović će na sudu tražiti da Aleksandar živi u Srbiji
Foto: .facebook.com/severina

Ne slaže se s načinom na koji Severina odgaja njihovog sina

Popović će na sudu tražiti da Aleksandar živi u Srbiji

S obzirom na to da se Milan Popović (49), srpski milijarder, ne slaže s načinom na koji Severina (43) odgaja njihovog sina Aleksandra te zato jer mu je, kako kaže, život pretvorila u Big Brother, pokrenuće novo suđenje.

Na Opštinskom sudu tražiće da ona Aleksandra (3) viđa svake druge sedmice od srijede do nedjelje te da maleni ostatak vremena živi kod njega u Srbiji.

Stručnjaci za porodično pravo kažu da će Aleksandar, kao i cijela porodica, ponovo morati na psihološko vještačenje kako bi bilo utrđeno šta je za dijete najbolje.    

Pjevačica je istraumatizovana zbog Milanovih pokušaja da je diskredituje kao majku i da joj na kraju oduzme dijete. Njeni prijatelji takođe su u šoku, pogotovo zato jer kažu da se Milan oko sina aktivirao tek kada je pjevačica objavila da je u vezi sa sportskim menadžerom Igorom Kojićem (28).   

"Od početka ove godine Milan čak četiri i po mjeseca nije vidio dijete. Kad se sastajao s raznim komadima u 'Esplanadi', nije ni pitao za njega", rekli su Severinini prijatelji, piše 24sata.hr.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.