Pjevačica nakon sudske presude: Muž mi pravi pakao od života!
Selma Bajrami

Optužbe Musića

Pjevačica nakon sudske presude: Muž mi pravi pakao od života!

Atraktivnoj bosanskoj pevačici Selmi Bajrami je nedavno Viši sud u Beču vratio pasoš njenom trogodišnjem sinu Darisu, koji joj je bio oduzet prije godinu dana, nakon što ju je suprug Mujo Musić, sa kojim je u brakorazvodnoj parnici, optužio da će kidnapovati njihovo dijete i vratiti ga u Bosnu i Hercegovinu.

Nakon oduzimanja pasoša, Selma je uložila žalbu i uz pomoć svojih advokata dobila je dokument nazad, a nedavno je novinarima ispričala koliko je morala da se bori da bi dobila na sudu iako joj muž, kako kaže, namjerno pravi od života pakao.

“S obzirom na to da je sve bilo u rukama zakona, ja sam se borila na sve načine da uspijem. Dječji pasoš bio je oduzet zbog toga što je njegov otac to tražio, navodeći da ću oteti sina i pobeći u Tuzlu, što ja, naravno, nikada ne bih učinila. Daris je dvije nedjelje bio sa mnom u Bosni, a onda sam ga predala ocu da isto toliko bude s njim. Koliko god od mene pravi lošu ženu raznim pričama i tračevima, ja znam da sam dobra majka svom sinu, koji mi je najvažniji na svijetu. U septembru je ročište za starateljstvo i trudiću se da ga dobijem”, rekla je Selma, prenosi Portal Tračara.

Pored toga, ona se požalila da se nije čula sa sinom skoro nedjelju dana kada je sa ocem boravio u Bosni, jer je njen bivši suprug ignorisao sve pozive i SMS-ove koje mu je slala, pitajući za dete.

“Uz pomoć svojih prijatelja s Facebooka videla sam fotografiju koju je Mujo postavio s Darisom. Nije mi odgovarao na poruke i plašila sam se da li mi je dijete zdravo i budi li se noću. Nikada nisam bila protiv toga da Mujo viđa dijete, ali šta vrijedi kad on i ne pita za njega. Dolazi po sina samo kad je određen dan za to”, završava pjevačica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.