Ovoga puta bez Nataše: Vlada se vratio na mjesto zločina (FOTO)
Nata i Vlada

Šta time želi da joj poruči?

Ovoga puta bez Nataše: Vlada se vratio na mjesto zločina (FOTO)

Vuksanović je na odmor otišao tamo gdje je prije dvije godine zaprosio lijepu pjevačicu - šta time želi da joj poruči?

Svi pamtimo ljubavnu priču Nataša-Vlada-Nataša-Vlada koja je uslijedila nakon razvoda Nataša-Dača-Nataša-Dača. Voljelo se dvoje mladih, tj. Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, otkako se on vratio iz Survivora i osvojio 50.000 eura. Vjerili su se u oktobru 2013. na Formenteri, da bi već u februaru 2014. raskinuli, a Bekvalčeva se onda tajno udala za Ljubu Jovanovića, prenosi 24sata.rs.

vladavuksanovic1000x0

I sve to bi ostalo u prošlosti i više ne bismo spominjali da zgodni maneken baš danas nije objavio fotografije sa "mjesta zločina", odnosno baš sa ostrva Formentera, gdje je Nataši stavio prsten na ruku, a prije toga ludovao je na Ibici, koju mu je, takođe, otkrila bivša vjerenica, čija je ovo omiljena ljetnja destinacija (bar je bila prije udaje).

vladavuksanovic11000x0

Da li to Vlada pokušava da vrati prošlost, pa zato obilazi mjesta na kojima je bio srećan sa lijepom Natom, ili baš time što odlazi bez nje tamo želi da joj stavi do znanja da je davno prebolio raskid? 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.