Popović od Severine traži alimentaciju od 460 eura
Severina Vučković

Zajedničko starateljstvo nad sinom

Popović od Severine traži alimentaciju od 460 eura

Biznismen traži da se majci dozvoli da viđa dijete svake druge sedmice, od srijede do nedelje. Traži i da mu se vrati novac koji je uložio u njenu karijeru.

Osim toga, Milan je Opštinskom sudu u Zagrebu predao zahtjev da Severina plaća 3.500 kuna (oko 461 euro) alimentacije za sina.

Do sada je Popović pjevačici plaćao alimentaciju u iznosu od 15.000 kuna (oko 2.000 eura), a Opštinski sud u Zagrebu dodijelio im je zajedničko starateljstvo nad sinom.

Prema toj odluci, Milan ima pravo da viđa sina svake druge nedelje, od petka do nedelje, i svaku drugu srijedu poslije podne, kao i polovinu ljetnjih i zimskih praznika.

Stručnjaci za porodično pravo kažu da će Aleksandar, kao i cijela porodica, ponovo morati na psihološko vještačenje kako bi se utvrdilo šta je za dijete najbolje.

Prema riječima Severininih prijatelja, dogodilo se da od početka godine Milan nije vidio Aleksandra četiri i po mjeseca.

S druge strane, Severina se zbog Milanovih tužbi dodatno istraumirala, pa se boji šta će dalje biti.

- Milana je razbjesnelo to što Severina konstantno objavljuje fotografije malog Aleksandra zajedno sa njenim dečkom Igorom Kojićem. Posebno ga je iznerviralo to što je Severina Aleksandra zbližila sa njim. Milan ne može da podnese to što ga Igor više viđa nego rođeni otac - kaže izvor „Blica“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.