Ljubljana: Đoković šokirao zubarku!
Novak Đoković

Džentlmenski maniri

Ljubljana: Đoković šokirao zubarku!

Kako Novak Ðoković odlazi kod zubara? Pozove telefonom, predstavi se kao „običan“ Novak i dođe u dogovoreno vrijeme! Upravo ovakva vijest dolazi iz Slovenije i predstavlja najbolju potvrdu da najbolji teniser svijeta živi kao sav običan svijet.

Nisu ni slutili u poznatoj stomatološkoj ordinaciji u Ljubljani kakvog pacijenta će dobiti. A na sve načine su pokušali da ga se otarase! Naime, nedavno je Ðoković prilikom boravka u Ljubljani pozvao kliniku „Dr Dreams of Luci Pečnik“ da bi došao na pregled zbog bola u zubu. Predstavio se samo kao Novak, bez pominjanja ko je on zaista. Osoba koja mu se javila na telefon na sve načine je pokušala da ga preusmjeri na drugu ordinaciju zbog malo slobodnih termina.
- Ajde dobro, onda dođite za sat i po vremena - na kraju su popustili zubari.

U dogovoreno vrijeme Novak je stigao. Pokucao je na vrata i kada su mu otvorili, ostali su bez teksta.
- Novak Ðoković!?! - šokirano je izgovorila asistentkinja koja ga je prva vidjela, piše Kurir.

U ordinaciji doktorke Lucije Pečnik oduševili su se Novakovim ponašanjem. Odmah su kroz grad počeli da šire priču da je Ðoković „neviđen lik“. Džentlmenske manire Nole je pokazao tako što je na pregled došao s buketom cvijeća namijenjenom zubarki.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.