Dari Bubamari izbušili gume na bijelom poršeu
Dara Bubamara

Ispred njene zgrade na Dedinju

Dari Bubamari izbušili gume na bijelom poršeu

Nepoznati počinilac napravio je veliku materijalnu štetu na folkerkinim kolima parkiranim ispred njene zgrade na Dedinju.

Dari Bubamari je prošle nedelje neko izbušio gume na automobilu „porše karera“, koji se nalazio parkiran ispred njene zgrade na Dedinju.

Iako ima garažu, pjevačica je ovaj put svoja kola ostavila na parkingu, a kada je ujutru izašla iz stana imala je šta i da vidi.

- Dara je htjela da se odveze do drugarice, ali kad je krenula da otključa auto, vidjela je da su joj sve četiri gume izbušene. Mnogo se uplašila, ali nije pravila paniku, već je samo otkazala sastanak i pozvala majstora da joj zamijeni gume - priča izvor blizak pjevačici i dodaje:
- Pjevačica je u međuvremenu obavijestila i supruga Milana, a on ju je posavjetovao da provjeri kamere i vidi da li je taj ugao snimljen, te da li se uopšte može zaključiti ko joj je nanio štetu. Ne znam da li su uspjeli da identifikuju osobu koja je to učinila, ali kažu da je u pitanju muškarac nižeg rasta.

Kurir je ovim povodom kontaktirao i sa folkerkom, koja je potvrdila ove navode, ali nije željela da razotkriva razbojnika.

- Ma nema veze, ne mogu se time opterećivati. Ima boga, ja sam promijenila gume, a taj će loše proći u životu - poručila je Dara.

Inače, pjevačica je morala da izdvoji 1.500 eura kako bi nadoknadila ovu štetu jer je, kako saznaje Kurir, toliko platila nove gume.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.