Milica Todorović

Milica Todorović odbija silikone

"Imam savršenog partnera kome sam najljepša i bez velikih grudi"

Milica Todorović je već nekoliko puta isticala da ne želi, kao brojne koleginice, vještačke grudi iako je "ravna kao daska".

Pjevačica, naime, ima strah od operacije koji nikako ne može da prevaziđe. Čak su joj i kolege nudile da pokriju polovinu troškova estetske intervencije, ali Todorovićeva je to odbila.

- Nemam potrebu da stavljam silikone. Kolege me zezaju da mi plate jednu, a ja da iskeširam drugu. Kažu: “Super si ti ženska, samo kad bi stavila silikone”. Njihovu velikodušnu ponudu sam, naravno, odbila. Kad pomislim da treba da se sijeku grudi, gdje su žlijezde i gdje treba dijete da dojim, nemam snage za to. Imam savršenog partnera kome sam najljepša na svijetu i šta me briga - izjavila je Milica za magazin "Stars".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.