Seka Aleksić opljačkana dok je dijelila autograme!
Seka Aleksić

Pred nastup u Budvi

Seka Aleksić opljačkana dok je dijelila autograme!

Pjevačica Seka Aleksić trenutno boravi u Budvi.

Ona se sa suprugom Veljkom Piljikićem prošetala Starim gradom pred nastup u Budvi kako bi se opustili i pojeli sladoled, prenosi Plusonline.

Međutim, čim su ugledali Seku na ulici, fanovi su potrčali ka njoj kako bi se slikali i dobili autogram. Pjevačica je pristala da se fotografiše sa njima, a u jednom momentu je spustila tašnu na pod jer joj je smetala. Tu gungulu je neko iskoristio i ukrao joj torbu.

- Kada je ispoštovala svakog obožavaoca, Seka je sa Veljkom produžila na večeru. Pjevačica je sve vrijeme bila ubijeđena da je suprug ponio njenu torbu, ali tek kad su sjeli u restoran, shvatila je da tašna nije kod Veljka -  kaže izvor blizak pjevačici i dodaje:

- Seka je htjela da uzme telefon kako bi pozvala nekoga. Rekla je Veljku da joj doda tašnu, a on joj je odgovorio da nije kod njega. Seka je u prvi mah pomislila da se šali, ali je ubrzo shvatila da je pokradena - priča izvor za "Informer".

Pjevačica se nije mnogo potresla oko toga. Čak se na nastupu koji je te večeri imala i našalila.

- Danas sam nesvjesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lijepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti -  rekla je Seka, a publika ju je gromoglasnim aplauzom podržala. Ona je u jednom momentu čak pozajmila mobilni telefon jednog od saradnika kako bi obavila poziv.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.