Stanija u kampanji Donalda Trampa!
Stanija

Opsednuta izborima

Stanija u kampanji Donalda Trampa!

Srpska starleta Stanija Dobrojević, koja trenutno boravi u Americi, ne krije da je podlegla euforiji pred predsjedničke izbore u toj zemlji sljedeće godine. Ona je otkrila da je njen kandidat za pobjedu biznismen Donald Tramp.

- Opsednuta sam američkom predizbornom trkom za novog predsjednika. Moj izbor je Donald Tramp - bez imalo dvoumljenja istakla je Stanija, koja u ovoj državi, nažalost, nema pravo glasa, jer u Americi ima samo radnu dozvolu.

Bez obzira na te zakonske norme, ona će, po svemu sudeći, makar marketinški biti dio Donaldove kampanje, čije ideje podržava. Da li je njena nakolonost prema ovom kandidatu dio opšte euforije u Americi zbog serije i TV emisije u kojoj je učestvovao ili je politički program u pitanju, ostaje da vidimo.

U svakom slučaju, ovaj plavušan očigledno ima nešto više, što se Dobrojevićevoj dopalo u odnosu na Džeba Buša i Hilari Klintnon, koji se takođe spominju u trci za predsjednika 2016. godine, kada ističe mandat dosadašnjem Baraku Obami. Atraktivna starleta, koja je često isticala simbole Amerike na svojim bikinijima, mogla bi da doprinese Trampovoj kampanji.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.