Apel Vlade Mandića: Udružimo se i pomozimo našoj Usniji
Vlada Mandić

Humanost na djelu

Apel Vlade Mandića: Udružimo se i pomozimo našoj Usniji

Vlada Mandić odlučio je da pomogne Usniji Redžepovoj, koja se od utorka bori za život u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu zbog raka pluća.

Nakon pjevačicine potresne ispovijesti u Kuriru, u kojoj je, između ostalog, rekla da želi da ozdravi, ali da joj za to treba pomoć, bivši rukometaš se prvi javio redakciji i raspitivao se kako da joj uruči novac za liječenje. Poznat kao veliki humanitarac, a da pritom to nikada nije koristio za svoj lični marketing, Vlada je i ovoga puta riješio da ne sjedi skrštenih ruku i javno nudi pomoć koja je potrebna najpoznatijoj Koštani. On se iskreno sažalio na pjevačicu, pa želi da joj omogući lakši oporavak. Iako je lično ne poznaje, njega je ozbiljna zdravstvena situacija Redžepove natjerala u plač. On će narednih dana posjetiti pjevačicu u bolnici i lično joj odnijeti pomoć jer smatra da ona treba da osjeti da nije ostala sama i da su svi uz nju do kraja.

usnija

Usnija Redžepova

S druge strane, Mandić je prvo insistirao da njegova pomoć ostane u tajnosti. Međutim, kad je ponovo kontaktirao redakciju Kurira, promijenio je mišljenje i odlučio da pozove sve ljude dobre volje da pomognu pjevačici da se izbori s problemima.
- Udružimo se i pomozimo našoj Usniji. Legenda treba da živi - naglasio je Vlada.

Podsjetimo, Redžepovoj se u ponedjeljak pogoršalo zdravstveno stanje, pa je u utorak sa bratom i snajom iz Skoplja, gdje se liječila, došla u Beograd. Zbog kritičnog stanja hospitalizovana je u Kliničko-bolničkom centru. Ona je prije dva dana primila ekipu Kurira, sačekala je u postelji i natenane prepričala muku kroz koju prolazi.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.