Dona Ares: Rak neka rakuje, strah neka strahuje, ja odoh svojim poslom!
Dona Ares

Optimista

Dona Ares: Rak neka rakuje, strah neka strahuje, ja odoh svojim poslom!

Uprkos činjenici da već tri sedmice svaki dan ide na nova zračenja zbog kancera, pjevačica Dona Ares kaže da se njeno zdravstveno stanje polako popravlja i srećna je što joj kosa ponovo raste.

"O bolesti više i ne razmišljam. Rak neka rakuje, strah neka strahuje, a ja odoh svojim poslom. Proći će, jer ubijamo tumor zračenjem, pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje. Ne dam se ja tako lako", poručila je Dona Ares za Dnevni avaz, u kojem najavila da će uskoro izaći i njena prva knjiga.

(Stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.