Šeron Stoun: Biti seksi ne podrazumijeva samo dupe i sise!
Šeron Stoun

Odgovorila kritičarima

Šeron Stoun: Biti seksi ne podrazumijeva samo dupe i sise!

Šeron Stoun pozirala je potpuno gola. Pardon, na sebi je imala salonke i nekoliko komada nakita. Slikanje je urađeno za septembarsko izdanje magazina Harper's Bazaar, prenosi Alo.

Fotke su, kao što se i očekivalo, privukle veliku pažnju, podigle popriličnu prašinu i izazvale brdo komentara i reakcija, a neki od kritičara prozvali su 57-godišnju glumicu da su fotke fotošopirane i da ona ne izgleda zaista tako, piše portal etonline.

Međutim, glumica nije ni pokušala da se brani, nego je iskreno priznala da se na njenom tijelu itekako vide godine i da je korišćenje određenih filtera pri obradi fotografija sasvim u redu što se nje tiče. "To je u svakom slučaju puno bolja opcija nego operacije", rekla je u intervjuu za Harper's Bazzar.

seron

Šeron Stoun, Foto: Jutjub printskrin

 

"Svjesna sam da moje dupe izgleda vrećasto. Ali nije mi cilj da budem najljepša žena na svijetu. U određenom razdoblju u životu počneš da se pitaš šta je zapravo uopšte seksi. I shvatiš da to nikako nisu samo tvoje sise. Biti seksi znači i uživati u samom sebi, živjeti u trenutku i dobro se zabavljati", dodala je.

Ipak, kritičari i dalje istrajavaju u svojim tvrdnjama u kojima ističu da Šeron Stoun ovim fotkama poručuje da pažnju može ponovo da privuče jedino tako što pozira gola i da nameće ženama širom svijeta nerealne standarde ljepote.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.