Latino zavodnik i u 55. godini ima besprjekorne mišiće! (FOTO)
Osvaldo Rios i Koraima Tores

Ignasio iz serije "Kasandra"

Latino zavodnik i u 55. godini ima besprjekorne mišiće! (FOTO)

Osvalda Riosa, portorikanskog glumca, domaća publika je upoznala u seriji "Kasandra". Bio je to ogroman televizijski hit devedesetih godina, a latino zavodnik jedan od vodećih razloga ogromne popularnosti ove sapunice. Pitali smo se kako danas izgleda Osvaldo, a njegov Instagram profil donio je odgovor.

Od 1992. do 1993. godine glumac je igrao dva lika u pomenutoj seriji Ignasija i Luisa Davida, bile su to ujedno i njegove prve značajne uloge.

Pored glume, Osvaldo se bavio i manekenkstvom, a polje njegovog interesovanje jeste i muzika, tačnije pjevanje i sviranje gitare.

osvaldook1Poslije hit serije, uloge su samo nizale u njegovoj karijeri, između ostalog, glumio je u  "La Viuda de Blanco", "Rauzan" i " Triunfo del Amor".

Osvaldo iza sebe ima tri braka, sa glumicom Sali Diaz, novinarkom Karmen Dominiči i glumicom Žeraldin Fernanadez. Iz tri braka ima trojicu sinova, Đulijana, Osvalda i Alesandra.

Prošle godine zaigrao je u holivudskom filmu "Elsa & Fred", koji je i producirao.

(Analitika)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.