Seve za novogodišnju noć pjeva na Stradunu
Severina

Već zakazala nastup

Seve za novogodišnju noć pjeva na Stradunu

I dok većina estradnih umjetnika ni ne razmišlja o novogodišnjoj tezgi (a i zašto bi, tek je avgust), Severina Vučković zna gdje će dočekati 2016. godinu.

Pjevačica je na zvaničnoj Fejsbuk stranici objavila da će u novogodišnjoj noći pjevati na dubrovačkom Stradunu. Za samo tri dana dobila je preko 1000 potvrđenih gostiju - samo preko Fejsbuka.

Severina Nova godina

Foto: Fejsbuk printskrin

Pjevačica je sa izabranikom Igorom i sinom Aleksandrom provela nekoliko dana u Hrvatskoj, ali već danas pakuje kofere i ide u Budvu, pošto večeras nastupa u najvećoj crnogorskoj diskoteci, prenosi Alo.

Seve i Igor svakodnevno na društvenim mrežama podsjećaju javnost koliko su srećni zajedno, kao i da ne obraćaju pažnju na komentare.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.