Ana Marija: Više se nikoga ne plašim!
Ana Marija Žujović

Angažovala obezbjeđenje

Ana Marija: Više se nikoga ne plašim!

Iz straha da će je bivši suprug Vladimir Stanojević ponovo napasti, fitnes instruktorka Ana Marija Žujović navodno je angažovala obezbjeđenje koje je prati gdje god da se pojavi.

Ipak, ova atraktivna crnka tvrdi da sve može sama te da joj obezbjeđenje ne treba.
 

- Pa da li zaista mislite da je meni potrebno obezbjeđenje? Ja sam dovoljno jaka da sve mogu sama. Vrijedno radim u svom fitnes studiju, a svakodnevno odlazim i u teretanu, i moram vam priznati da sam u top formi. Nema mjesta panici. Ne plašim se nikoga - rekla je Ana Marija za „Blic“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.