Natu isprozivali da je pretjerala sa fotošopom, a ona im dala recept! (FOTO)
Nataša Bekvalac

Objasnila

Natu isprozivali da je pretjerala sa fotošopom, a ona im dala recept! (FOTO)

Nataša Bekvalac danas je na Instagramu ponosno objavila da njena nova pjesma "Original" već ima preko šest miliona pregleda.

Međutim, ono što je izazvalo još veću pažnju njenih pratilaca je Natašin struk. Naime, mnogi su optužili pjevačicu da je pretjerala sa fotošopom, na šta je ona reagovala objavljivanjem orginalne slike sa fotoaparata.

"A evo vam i 'Original' slikano sa fotoaparata što možete i vidjeti. Aj ćao. Pohvalih se ša 6 miliona, a vi na nož. Dakle 2 litre vode dnevno, 2 sata treninga dnevno, riba, povrće, ljubav, ostaviti cigarete, ne piti gazirano, ni alkohol. Samo vikendom", napisala je Nata.

Šta vi kažete, da li se Nata zaigrala fotošopom ili je stvarno uspjela da stanji struk u rekordnom roku?

natasa

Izvor: Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.