Milan prodaje salaš na kojem je planirao život sa Severinom
Milan i Severina

Za 400.000 eura

Milan prodaje salaš na kojem je planirao život sa Severinom

Srpski biznismen Milan Popović odlučio je da proda svoje i Severinino ljubavno gnijezdo na kojem je planirao zajednički život i za njega traži 400.000 eura

Milan Popović je prije tri godine izgradio velebno zdanje u Čeneju blizu Novog Sada za svoju zaručnicu, a sad ga prodaje.

'Severinin salaš', kako su ga prozvale komšije, prodaje se za 400.000 eura, piše Alo. Popović je samo za zemljište iskeširao 250.000 eura, a nacrt imanja i opremanje napravljeni su po Feng šuiju.

Luksuzna kuća ima bazen, a sve je opasano velikim zidom. Vlasnik se posebno ponosi voćnjakom krušaka viljamovki.

Srpski preduzetnik je vilu sagradio na mjestu stare i dotrajale kućice, koju je srušio, ubrzo nakon što se zaljubio u Splićanku.

Planirao je da Severina Vučković i on, nakon što dobiju sina, većinu vremena provode tamo. U blizini je mali aerodrom Čenej što im je bilo odlično budući da Popović ima privatan avion.

No, radovi su se odužili, a par se sve lošije slagao. Ideja da bude Popovićeva domaćica i da većinu vremena provodi u vojvođanskom selu Severini se nikako nije svidjela. Prvi put su došli na duže u Čenej tek 2012. kad je Aleksandar imao pola godine.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.