Ona je danas jedna od najbogatijih žena u Americi
foto: Getty

Lijepa, sposobna i vrijedna

Ona je danas jedna od najbogatijih žena u Americi

Poznata glumica Džesika Alba postala je jedna od najbogatijih žena u Americi koja je sama pokrenula sopstveni biznis.

Kako prenosi B92, zahvaljujući njenim organskim kozmetičkim proizvodima, njeno bogatstvo se danas procjenjuje na 340 miliona dolara. 

Tako lijepa glumica sigurno zauzima mjesto na Forbsovoj listi najbogatijih žena koje su novac stekle pokretanjem sopstvenog biznisa. 

Prema izvještajima "Wall Sreet“ magazina glumičin biznis se procjenjuje na vrijednost više od 1,7 milijardi dolara. 

Alba je svoj brend koji je na početku prodavao samo pelene i maramice pretvorila u veliku produkciju kozmetike počev od sredstava za dezinfekciju do praška za pranje veša.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.