Hajdi Klum odgovorila na uvrede Trampa
Hajdi Klum

"Nije desetka"

Hajdi Klum odgovorila na uvrede Trampa

Model Hajdi Klum našla se među žrtvama uvreda Donalda Trampa, ali mu nije ostala dužna.

U intervjuu za NewYork Times, Tramp je rekao da on nije seksista, ali je priznao da ponekad pretjera sa svojim komentarima. Nakon toga je rekao: "Hajdi Klum...Nažalost, ona više nije desetka".

Kao odgovor na njegove prozivke, Hajdi je objavila video na društvenim mrežama u kojem ga ismijava. Nosila je majicu sa brojem "10", a potom joj s leđa prilazi muškarac, koji glumi Trampa, i koji skida desetku sa majice i otkriva broj 9,99. Hajdi prvo djeluje šokirano, ali potom sliježe ramenima i nastavlja da se smiješi.

HajdiKlum1

"Tramp je progovorio. Nažalost, više nijesam desetka. Imala sam dobru karijeru", napisala je Hajdi, i dodala da je ljepota u oku posmatrača.

HajdiKlum

Kako prenosi Blic, Tramp je u nekoliko navrata šokirao javnost zbog svojih komentara o ženama i njihovom izgledu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.