Ćerka Dina Dvornika: Želim prije smrti sve da probam
Neću da budem nova Andželina kaže Ela

Snima SF triler “Eidolon”

Ćerka Dina Dvornika: Želim prije smrti sve da probam

Prihvatila sam ulogu jer mi je bila zanimljiva, ali to ne znači da ću otići u Holivud i glumatati, kaže Ela Dvornik.

Ćerka pokojnog Dina Dvornika u Londonu snima SF triler “Eidolon”. Ela Dvornik je dobila glavnu ulogu!

- Samo da se zna, ne postajem nikakva glumica. Imam super posao i život u Londonu i stvarno ga ne bih mijenjala ni da mi se nudi život Andželine Žoli. U Londonu imam luksuz anonimnosti i stvarno uživam u tome i ne namjeravam da gonim nikakvu medijsku karijeru nigdje, nikada. Snimati film je zanimljivo iskustvo koje nisam imala prilike da iskusim, a želim da probam prije smrti sve. Ako svako novo iskustvo znači okrenuti novi list, onda je moj život do sada istrijebio sva drva i sve papire na ovome svijetu. A kad bude gotov film, javiću - poručila je Ela.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.