Dragana Mirković : “Moja djeca misle da sam rokerka”
Dragana Mirković

Ne razumiju se u muziku

Dragana Mirković : “Moja djeca misle da sam rokerka”

Izgleda da se djeca Dragane Mirković ne razumiju pretjerano u muziku poznate folkerke, iako idu u muzičke škole.

Folkerka je prošlog vikenda nastupila u Požarevcu i tom prilikom su je posjetila njena djeca, koja su po prvi put otišla u diskoteku. Iskoristili su priliku da čuju koju muziku majka izvodi, a mi se čudimo kako da ranije nisu saznali. 

“Stasali su da izlaze u diskoteke. Jedino što oni misle da sam ja rok zvijezda, a ne folk”, izjavila je Dragana za “Mondo”. 

Mirkovićeva imala je i objašenjenje za ovaj neobjašnjiv fenomen, a to je da u Austriji turbo-folk se ne sluša mnogo, pa nisu imali priliku da čuju tu vrstu muzike. 

Sada zamislite Draganu kako ide kroz šljivike i livade u gotičarskoj garderobi sa električnom gitarom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.