Ana Nikolić šokirala stajlingom! (FOTO)
Ana Nikolić

Malo drugačije izdanje

Ana Nikolić šokirala stajlingom! (FOTO)

Pop pjevačica Ana Nikolić često je u seksi izdanjima i u poprilično oskudnoj garderobi koja ističe njenu seksi figuru. Ovog puta ona se predstavila u malo drugačijem izdanju. Na jednom snimanju na televiziji „Pink“ ona je zaplesala u dugoj haljini u stilu perioda baroka.

–Šta smo novo smislili? – objavio je PR „Pinka“ Darko Popović na svom profilu na „Instagramu“.

Pošto je već poznato da će Ana Nikolić biti članica žirija „Više od igre“ na „ružičastoj“ televiziji, mnogi su ovaj njen stajling dovela u vezu sa tom emisijom.

ana

Plusonline

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.