Ava Karabatić staje na ludi kamen?

Podgrijala tračeve

Ava Karabatić staje na ludi kamen?

Mediji su nedavno objavili da su starleta i kaskader u ljubavnoj vezi, a svojom izjavom Ava je dodatno podgrijala tračeve da će uskoro stati na ludi kamen.

Hrvatska starleta Ava Karabatić ovih dana okupirana je snimanjem video spota za svoju prvu pjesmu "Tri puta na dan".

Dok željno iščekuje da joj izađe prvjenac, riješila je da sa pratiocima na društvenoj mreži Facebook podijeli divnu vijest. Njen otac, poznati paparaco, našao se u jednom beogradskom frizerskom salonu, a starleta je na neobičan način iskomentarisala ovu situaciju.

- Malo smo se zamijenili. Tata je u lijepom Beogradu i Dragan Todorović je preuzeo brigu o cijeloj porodici Karabatić, mislim, ja sam još malo Karabatić. Eto da znate - napisala je Ava i tako pokrenula priče da je zaprošena.

Prema skorašnjem pisanju pojedinih domaćih medija, starleta i kaskader Uroš Ćertić uplovili su u ljubavnu vezu, što znači da bi on mogao biti Avin budući suprug.

uroscertic

Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.