Joksimović: Zbog paparaca nisam završio fakultet!
Željko Joksimović

Otkrio

Joksimović: Zbog paparaca nisam završio fakultet!

Poznati pjevač Željko Joksimović nikada nije krio da nije završio Akademiju muzičkih umjetnosti, a za „Alo!“ otkriva pravi razlog zbog kojeg je napustio školovanje.

Iako mu fakultet nije mnogo falio u karijeri, jer je i bez toga veoma uspješan i kvalitetan muzičar, Joksimović objašnjava da mu je žao što nije studije priveo kraju.

- Nisam završio fakultet i krivo mi je što to nisam uradio. Prebacio sam se iz Beograda u Sarajevo, tamo su počeli da me čekaju paparaci, tako da nisam mogao da idem na predavanja - uz osmjeh rekao je Joksimović, koga je i na koncertu u Banjaluci podržavala supruga Jovana.

Jovana redovno prati  supruga na koncertima

Jovana redovno prati supruga na koncertima, Foto: Siniša Pašalić

- Jovana je neko ko mene redovno prati na nastupima, naravno, kada joj to dozvoljava posao. Svaki put se nalazi blizu bine, tako da uvijek gledam prema njoj i provjeravam da li je sve okej. 44 odsto koncerta posvetim njoj, ne baš cio nastup - objašnjava Željko.

Na pitanje da li tjera svoju ćerku Minu da završi falkultet, jer on to nije uspio, i zahtijeva li od nje da ima dobre ocjene, pjevač kaže:
- Pa gledajte, zadovoljan sam njenim ocjenama na akademiji. Nisam nešto pretjerano ni svojim roditeljima pokazivao indeks, tako da ne očekujem ni da ona meni pokazuje. Samo mi je bitno da ide godina za godinom na akademiji - rekao je popularni pjevač.

Tokom godišnjeg odmora u Hrvatskoj, pjevač je u moru izgubio burmu, a kada su ga pitali da li smatra da je zbog toga baksuz odgovorio je:
- Nisam baksuz zbog burme, nadam se da će kad-tada da se pojavi. Neću da napravim nov prsten, ta moja burma je tri puta verifikovana - poručio je Željko, koji već sljedeće nedjelje ima zakazane nastupe na Hrvatskom primoriju, piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.