Tragedija na medenom mjesecu Dženifer Aniston i Džastina Terua
Džastin Teru i Dženifer Aniston

Upropašćeno slavlje

Tragedija na medenom mjesecu Dženifer Aniston i Džastina Terua

Medeni mjesec novopečenog bračnog para, Dženifer Aniston i Džastina Terua, umjesto slavlja, obilježila je tragedija, prenosi portal Alo.

Karmel Masgrov (30), asistentkinja glumca Džoela Silvera, koja je prisustvovala proslavi na medenom mjesecu, pronađena je mrtva na plaži ostrva Bora Bora.

Silverov potparol saopštio je da je djevojka pronađena u četvrtak, dan nakon što su vlastima prijavili da je nestala.

Za sada nije poznato šta je uzrok smrti, ali je istraga u toku. Karmel se pridružila Silveru, njegovoj porodici i zaposelenima, na luksuznom ostrvu jer su svi bili pozvani na žurku poslije vjenčanja gospodina i gospođe Teru.

Dženifer Aniston i Džastin Teru vratili su se prije nekoliko dana u SAD, jer su pretrpani poslovnim obavezama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.