Mel Gibson pod istragom zbog napada na fotoreporterku
Mel Gibson

Incident

Mel Gibson pod istragom zbog napada na fotoreporterku

Australijska policija počela je danas istragu o navodima da je američki glumac Mel Gibson uvrijedio i fizički napao fotoreporterku lista Daily Telegraph koja ga je slikala u društvu jedne mlade žene, javlja Beta.

Gibson koji je ove godine napunio 59 godina, navodno je verbalno napao, gurnuo i pljunuo fotoreporterku Kristi Miler, kada ga je slikala sinoć u Sidneju dok je izlazio iz bioskopa u društvu 24-godišnje Rozalinde Ros.

Kristi Miler rekla je da je Gibson bio "van sebe" i da je bila "šokirana" jer ju je poznati glumac gurnuo i pljunuo u lice. 

Policija je potom saopštila da je u toku istraga o incidentu i i zamolila ; sve svjedoke da o tome daju svoje iskaze. Gibsonov predstavnik Alan Nirob negirao je da je glumac fizički napao fotoreporterku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.