Bredli Kuper ne može da skine ruke sa Irine Šajk (FOTO)
Irina Šajk i Bredli Kuper

Vrelo ljeto

Bredli Kuper ne može da skine ruke sa Irine Šajk (FOTO)

Ljubavni par Bredli Kuper (40) i Irina Šajk (29) provode zajednički odmor na ostrvu Kapri u Italiji a paparaci su uslikali golupčiće kako razmjenjuju nježnosti pored bazena.

Iako su zgodna manekenka i glumac u vezi tek nekoliko mjeseci čini se da su golupčići zaljubljeniji nego ikada tim prije što se ne ustežu da pokažu emocije u javnosti.

Pararaci su uspjeli da ih fotografišu na zajedničkom odmoru  u Italiji dok su kraj bazena razmjenjivali nježnosti. 

Irina i Bredli su se upoznali početkom maja, baš u vrijeme kada su oboje okončali romanse sa dugogodišnjim partnerima. I dok je Irina fudbalera Kristijana Ronalda zamijenila glumcem, dotle se Bredli zaljubio u nešto stariju koleginicu svoje bivše djevojke Suki Voterhaus, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.