Selma Hajek ima odvratan recept za ljepotu!
Selma Hajek

Sve za mladalački izgled

Selma Hajek ima odvratan recept za ljepotu!

Za lijepo lice Salme Hajek zaslužni su geni, ali i neobičan trik koji je ova Meksikanka nedavno podijelila s javnošću.

Selma (48) je ranije pričala kako nije pristalica estetskih operacija i botoksa, a za ljepotu i mladalači izgled ima ima prirodni preparat. Glumica, naime, redovno pije želatinastu supu od prokuvanih goveđih kostiju.

- Zvuči odvratno, ali moj tajni recept za ljepotu vrlo je bizaran! Jedem supu od goveđih kostiju koja se satima priprema. Puna je želatina i masnoća, ali mislim da mi pomaže da očuvam mladalački izgled - izjavila je glumica za "Fimejl first".

Jednom prilikom je otkrila i da su joj najbolji savjet za ljepotu dale mama i baka.

- Rekle su mi da je najvažnije očistiti lice prije spavanja i toga se pridržavam - ispričala je Selma, a piše Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.