Lukas odgovorio Šašiću: Za razliku od nekih, ja ću uvijek poštovati majku mog djeteta!
Foto: Kurir

Dežurni komentator

Lukas odgovorio Šašiću: Za razliku od nekih, ja ću uvijek poštovati majku mog djeteta!

Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović odlučili su da poslije 5 godina okončaju svoj brak. Naravno, prvi ko je našao da komentariše to jeste Željko Šašić, Sonjin bivši muž s kojim ima ćerku Sofiju.

Nakon što se on oglasio u jučerašnjem broju Kurira, kad je, između ostalog, izjavio da već ima snimljenu pjesmu o razvodu Vuksanovića, te da ne zna za kog će se sljedećeg pjevača Sonja udati, Lukas nije želio mnogo da komentariše.

"Ja nisam i nikad neću biti od onih očeva koji ne poštuju majke svoje djece, pa kad više nisu s njima, pljuju po njima iz sve snage. Zbog te svoje osobine ostavio sam mnoge zlonamjerne medije uskraćene za brakorazvodnu pljuvačinu svojstvenu našim estradnim mužjacima. Gospodo, ja se izvinjavam, ali vi svakako za to imate dežurnog komentatora Sonje i mene, gospodina Željka Šašića", rekao je pjevač, a piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.