Marija Karan bez grama šminke (FOTO)
Marija Karan

Selfi

Marija Karan bez grama šminke (FOTO)

Rijetko koja poznata domaća ili strana se zvijezda se odvaži da na društvenim mrežama sa obožavaocima podijeli sliku u prirodnom izdanju.

Čak i kada se slikaju ‘bez šminke’, ipak uz male trikove i filtere uspiju da sakriju svoje eventualne nedostatke i budu lijepe čak i al natural. Glumica Marija Karan nedavno je pozirala u toplesu, a juče je šetala sa roditeljima i riješila da fotografiše selfi sa mamom i tatom u pozadini. Kako je njeno lice u krupnom kadru, jasno se može vidjeti da lijepa glumica nema ni grama šminke i da po osunčanom nosu ima pjegica.

marijakaran

Foto: Instagram

Kako se vama čini glumica iz Kengura i da li i ostale naše poznate ličnosti treba da krenu njenim stopama i postavjaju više prirodnih fotografija, a manje onih smiješnih na kojima pokazuju svoje (ne)umijeće u fotošopu?

Izvor: Tračara

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.