Dragan Nikolić u bolnici gleda filmove!
Dragan Nikolić

Oporavlja se

Dragan Nikolić u bolnici gleda filmove!

Poznati glumac Dragan Nikolić napustio je Vojnomedicinsku akademiju kako bi rođendan proslavio kod kuće, ali je nedavno ponovo smješten u bolnicu kako bi ljekari pratili njegovo zdravstveno stanje.

Gaga se osjeća bolje, a u svom bolničkom apartmanu odmara se tako što gleda televiziju.
"Dragan je neko ko mnogo voli filmove, pa nije za džabe snimio toliko filmskih ostvarenja. Otkako se osjeća bolje, svakog dana odgleda po nekoliko filmova. Ono što ga takođe interesuje jesu vijesti, pa obavezno prati informativne emisije. Uopšte nije zahtjevan, lijepo se ispriča sa sestrama i ljekarima i jedva čeka da napusti kliniku", ispričao je za izvor blizak glumcu.

"Kada je Gaga primljen na VMA, svi su pričali o tome i to malo smeta njegovoj porodici. Njegova želja je bila da 72. rođendan proslavi kod kuće i tako je i učinjeno. Nakon toga je ponovo primljen na VMA, i to na zahtjev njegove supruge Milene. Ona se veoma plaši za njegovo zdravlje i kako se ne bi plašila da će mu pozliti kod kuće, složili su se da se vrati u bolnicu kako bi ljekari brinuli o njemu. On svakodnevno priča o tome kako želi da se što prije vrati svom poslu", rekao je dobro obaviješteni izvor Alou.

Podsjetimo radi, Dragan Nikolić je zbog zdravstvenih problema nekoliko dana proveo u Kliničkom centru, gdje je o njemu brinuo najbolji tim ljekara. Njegova supruga Milena je sve vrijeme brinula o njemu, kao i njegovi prijatelji. Kako se pisalo, Dragan će nastaviti sa svojim poslovnim angažmanima čim se oporavi, a jedan od njih je i snimanje emisije „Milioner“, čiji je voditelj, prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.