Bojana Stamenov ulazi na
Bojana Stamenov

Prihvatila učešće

Bojana Stamenov ulazi na "Farmu"

Srpska predstavnica na ovogodišnjem "Eurosongu" Bojana Stamenov biće jedan od učesnika rijalitija "Farma" koji sutra uveče počinje da se emituje na Pinku. Kako saznaju Novosti, pjevačica raskošnog glasa je u posljednjem trenutku prihvatila poziv da se priključi farmerima na imanju u Lisoviću, među kojima su Snežana Dakić i Novica Zdravković.

- Imala sam sreću da učestvujem u najvećem evropskom a možda i svjetskom rijaliti šouu, a to je "Eurosong" - rekla je Bojana. - Postala sam ambasador fonda "Podrži život" i ukoliko mi se ukaže prilika da budem dio nekog rijalitija, nastojaću da promovišem prave vrijednosti i podignem svijest ljudima o humanosti. Slavu ne treba olako shvatiti i koristiti je samo za ličnu promociju, već i u neke druge svrhe. Ako se pametno postavite, učešće u rijalitiju može imati pozitivan odjek.

Bojana se prije nekoliko dana vratila sa odmora u Ulcinju, gdje su joj društvo pravili sestra Tijana i dvogodišnji sestrić Todor. Pjevačica sprema novi singl koji će komponovati Vladimir Grajić, na tekst Amerikanca Čarlija Mejsona, koji je sa Grajom autor i Bojanine evrovizijske pjesme Beauty never lies.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.