Pjevač grupe Smak, Boris Aranđelović preminuo u 67-oj godini

Najupečatljiviji vokal na jugoslovenskoj rok sceni

Pjevač grupe Smak, Boris Aranđelović preminuo u 67-oj godini

Pjevač rok-grupe "Smak" Boris Arandjelović preminuo je u 67. godini u Holandiji, gdje je živio poslednjih 25 godina, objavila je danas produkcijska kuća Music Star Production.

Boris Aranđelović rođen je 1948. godine u Kragujevcu. U grupu Smak došao je 1973. godine, dvije godine nakon što je osnovao gitarista Radomir Mihajlović Točak. 

Jedan od najupečatljivijih vokala na jugoslovenskoj rok-sceni 70-tih i 80-tih godina, Arandjelović je obilježio najpoznatije albume grupe "Smak" Crna dama, Stranice našeg vremena, Rok cirkus i druge. 

Poslednji nastup Borisa Arandjelovića bio je 20. juna na velikom koncertu grupe Smak na beogradskom Ušću. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.