Šaban Šaulić progovorio o odnosu sa Cucom!
Šaban Šaulić

Konačno otvorio dušu

Šaban Šaulić progovorio o odnosu sa Cucom!

Popularni pjevač Šaban Šaulić kaže da njegovu navodnu ljubavnicu Ivonu Negovanović Cucu gleda kao ćerku.

"Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu", rekao je Šaulić za medije i tako demantovao priču o navodnoj ljubavnoj avanturi sa Cucom.

Pojedini mediji objavili su fotografije prethodnih dana na kojima je Cuca u Šaulićevoj vikendici u Krčedinu.

"Iz novina sam saznao da je Cuca bila kod mene u Krčedinu. Ja nisam bio tamo, a njoj je vjerovatno nešto trebalo, možda je imala neki problem. Moj prijatelj, koji je bio u kući, rekao joj je da ide ona ga je poslušala i otišla", kazao je pjevač  i na pitanje da je viđen sa Cucom tržnom centru u Inđiji i kako se ljubi sa njom na Slaviji odgovorio da je to puka slučajnost.

"U tržnom centru  je bilo neko sniženje  i pitala me je da idemo, a na Slaviji mi je prišla da mi se zahvališto sam joj pomogao da donese jednu odluku. Ponudili su joj neku baladu. Rekao sam joj da to nije za nju  jer je mlada i vrcava  i da joj takva pjesma treba. Ona mi se zahvalila i poljubila me u obraz", kazao je Šaulić za medije.

On je istakao da nije istina da se poljubio u usta sa njom i da je na fotografijama tako ispalo zbog ugla iz kojeg je snimano rekavši da nije budala da se ljubi sa njom javno.

"Da smo zajedno valjda bih to krio", rekao je on.

Kako je reagovala njegova porodica na tu cijelu priču, on je istakao da njegova porodica nije trebalo to da uzima k srcu  i da njegova supruga nije patila zbog cjelokupne situacije.

"Ona je normalna, razumna i pametna žena. Znala je da je 97 odsto stvari neistinito. Tri odsto je bilo tačno. a to je da sam Cuci poslovno pomagao - kazao je on. Šaulić je prokomentarisao i Cucinu izjavu da njegova supruga Goca zapravo nije njegova supruga, već menadžer koji mu uzima pare.

On je istakao da je istina  da Goca zakazuje njegove nastupe i da Cuca zapravo ništa nije uvredljivo rekla.

"Vjerovatno je bila nečim izrevoltirana  kada je to rekla. Ali tvrdnje da mi Goca uzima pare su gluposti. Pa ko je rodio moju djecu ako nije Goca", zaključio je pjevač i istakao da nije ljut na Cucu.

Izvor: Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.