Dirljiva poruka udovice Kurta Kobejna rasplakala mnoge (FOTO)
Ilustracija

Prisjetila se srećnih vremena

Dirljiva poruka udovice Kurta Kobejna rasplakala mnoge (FOTO)

Prošlo je više od 20 godina od dana u kom je frontmen kultnog benda Nirvana, na vrhuncu popularnosti, oduzeo sebi život u 27. godini.

I danas je misterija i tema mnogih teorija zavjere ovaj neobjašnjivi čin pjevača koji nikada nije krio svoju dugogodišnju zavisnost o narkoticima, koja je, po mnogima, uzrokovana nesmotrenim kljukanjem tabletama za smirenje od strane njegove majke koja nije mogla da se nosi sa živahnim djetetom.

Juče je njegova ćerka Frensis Bin Kobejn napunila 23 godine, a njena majka Kortni Lav je na Instagramu podijelila dvije fotografije iz porodičnog albuma koje prikazuju srećnije dane ove porodice.

“Ovo me čini tako tužnom. Naša beba je sada odrasla. Isuse, Kurt, pogledaj u to njeno lice. O čemu li si, za ime svijeta, mislio? Bože, kako mi samo nedostaješ… Svima nam fališ”, napisala je emotivne redove Kortni.

Kobejn je izvršio samoubistvo kada je njegova ćerkica imala tek 20 mjeseci, a u oproštajnom pismu je obrazložio da mu već duže vremena pisanje, komponovanje, čitanje i urlici publike na koncertima više ne pružaju nikakvo zadovoljstvo. Istakao je i da mu je mučno da gleda svoju ćerku sa koliko radosti gleda na život i ljude i nije ni svjesna koliko će je svi oni povrijediti kad odraste.

“Bolje je izgorjeti nego izblijedjeti”, bile su posljednje riječi Kurta Kobejna upućene svijetu.

Izvor: Tračara.com

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.