Kim Kardašijan će nakon porođaja izvaditi matericu?
Kim Kardašijan

Najpopularnija svjetska starleta

Kim Kardašijan će nakon porođaja izvaditi matericu?

Najpopularnija svjetska starleta Kim Kardašijan (34) otkrila je medijima da planira da uradi histerektomiju nakon što rodi drugo dijete.

Rijaliti zvijezda je za seprembarsko izdanje „C magazina” otkrila da će nakon drugog porođaja najvjerovatnije izvaditi matericu.

Ona je objasnila novinarima da ima veoma rizičnu trudnoću koja sa sobom nosi određene opasnosti.

- Ljekari misle da bih mogla ponovo da se suočim sa problemom placente akrete (placenta accreta), pa ako posteljica nastavi da raste, doktori moraju da budu u pripravnosti, što bi značilo da bi mogli da mi izvade matericu nakon porođaja – objasnila je Kim.

Ona je takođe dodala da se zajedno sa Kanjeom zaista dugo borila da ostane u drugom stanju, kao i da je ta borba trajala više od godinu dana, što je za njih oboje bilo veoma frustrirajuće i bolno.

- Sve sam pokušavala, od akupunkture do promjena režima ishrane. Ali, konačno smo uspjeli. Sada se svi trudimo, razmišljamo u pozitivnom smjeru kada je u pitanju moj porođaj, kao i da neće morati da se obavi histerektomija – izjavila je gospođa Vest.

Placenta acreta naziva se stanje kada posteljica abnormalno sraste sa matericom, što može da izazove zakasnjeli porođaj. Ako dođe do komplikacija, histerektomija, kao i carski raz obavljaju se po hitnom postupku.

Žena.blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.