Severina na plaži hrani Igora

Zaljubljena i brižna

Severina na plaži hrani Igora

Severina Vučković početkom sedmice bila je s dečkom Igorom Kojićem u zadarskom luksuznom hotelu.

Dok je njen 3-godišnji sin Aleksandar bio na čuvanju, zaljubljeni par je iskoristio vrijeme za boravak na plaži, piše hrvatski Jutarni list.

Uživali su na ležaljkama i sunčali se, ne mareći za brojne ljude oko sebe.

Kad su ogladnjeli, Severina je pomogla svom 15 godina mlađem vjereniku i hranila ga dok je on ležao na stomaku.

Govorila mu je: "Na, papaj...", a on se smješkao, ispričao je jedan od posjetilaca hotela.

20150828155125322802

Zvijezda je izgledala prilično zabrinuto iako je on pojeo sve što je bilo na tanjiru.

Pjevačica cijelo ljeto odrađuje brojne nastupe, ali je sve slobodne dane iskoristila i u potpunosti posvetila privatnom životu.

Od beogradskog sportskog menadžera je gotovo nerazdvojna, a većinom je s njima i njen sin, kojeg ima iz veze s Milanom Popovićem.

Jutarnji.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.