Ekrem ulazi u
Ekrem Jevrić

Izdao "Farmu"

Ekrem ulazi u "Parove" sa Zoricom Marković?

Ekrem Jevrić, koji je sam sebe prozvao "Gospoda", prema još neprovjerenim informacijama će učestvovati u rijaliti programu "Parovi". Iako se spekulisalo da će po treći put pokušati da osvoji glavnu nagradu u rijalitiju "Farma" koji ga je proslavio, internet zvijezda se ipak odlučio za drugi rijaliti.

Zajedno sa Ekremom u "Parovima" će se naći i Zorica Marković, koja je potvrdila učešće mada se zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza dugo dvoumila. "Sa Ekremom i Zoricom će sigurno biti zanimljivo u vili. Oboje su po nekoliko puta učestvovali u rijaliti programima i pokazali su se kao vrlo zanimljivi gledaocima. Produkcija nijednog trenutka nije imala problema da odriješi kesu i ponudi dobar honorar", rekao je izvor Informera.

Podsjetimo, Zorica je učestvovala u prethodnom serijalu Parova, ali je zbog zdravstvenog stanja morala da ga napusti. Zorica i Ekrem se nisu baš lijepo slagali na imanju u Lisoviću i često su se svađali. Prisjetite se kako je izgledala jedna od njihovih svađa.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.