Nezaboravni koncert: Nataša Bekvalac oduševila publiku u Vranju (Foto)
Nataša Bekvalac

Zbog pjeme "Orginal" publika u transu

Nezaboravni koncert: Nataša Bekvalac oduševila publiku u Vranju (Foto)

Nataša Bekvalac oduševila je više od deset hiljada ljubitelja pop zvuka u Vranju, na nezaboravnom koncertu na platou ispred Doma kulture.

Tek kada su se poklopile kazaljke, srpska pop diva otpjevala je posljednje taktove velikog hita “Original”, kojim je počela koncert i najavila novi album. Uslijedili su hitovi “Kraljica novih ljubavi”, ”Nikotin”, ”Pozitivna”, ”Ponovo”, ”Mali signali”.

- Zaista sam srećna što sam večeras sa vama. Istina je što kažu za vas sa juga Srbije da ste stvarno srdačni i sjajni ljudi. Zahvalna sam što ste me obradovali da pjevam pred ovako divnom publikom - zahvalila se Vranjancima Nataša Bekvalac.

659967vranje4natasabekvalacuvranjufotovpesicff

Koncert Nataše Bekvalac održan je u okviru tradicionalne kulturno-turističke manifestacije “Dani Vranja”,koja se održava od 23. do 30. avgusta.Tačka na vranjsko kulturno ljeto biće stavljena 30. avgusta koncertom Dženana Lončarevića.

- Dani Vranja su najmasovnija i najposjećenija manifestacija, koji odražavaju duh i bogatu tradiciju i baštinu ovog kraja - rekao je direktor Turističke organizacije u Vranju Tomislav Stojanović.

Za organizovanje brojnih priredbi lokalna samouprava u gradskom budžetu obezbijedila je 4,4 miliona dinara. Finansijsku pomoć pružili su mnogi donatori.

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.