Da li je maneken silovao djevojku?
Jovanović

Misterija

Da li je maneken silovao djevojku?

Ta djevojka je u našu kuću dolazila samo noću, i sada je mom sinu namjestila silovanje, a nema nijednu povredu.

Ovo je u izjavi za „Blic“ rekao Dragan Jovanović iz Ostružnice, otac manekena Nikole Jovanovića (25), kome je u četvrtak određen pritvor zbog silovanja R. Š. (25). Silovanje se, prema prijavi oštećene, dogodilo u utorak u ranim jutarnjim satima, nakon žurke koju je organizovao Rade Lazić, maneken koji je u četvrtak uveče ušao u rijaliti šou „Farma“. 

- Ta djevojka je to veče zvala Nikolu, koji je bio na splavu s kolegom Radetom i društvom. Nikola ju je pozvao da tamo dođe i ona je došla s drugaricom. Moj sin i ta djevojka se tajno viđaju pola godine. Ona ima dečka, ali je vrlo često dolazila kod mog sina, i to isključivo noću. Prođe uz stepenice na sprat kod njega, a ujutru se iskrade napolje... - priča Dragan. 

On kaže i da nije od roditelja koji svoju djecu brane po svaku cijenu.
 

- Ko god da je kriv, neka odgovara, pa makar to bio i moj sin. Ali znam da mu je ta djevojka namjestila silovanje jer mu je poručila da će mu uništiti karijeru, a onda mu je poslala policiju. Znam i da nema nijednu povredu kojom bi dokazala silovanje - kaže Dragan. 

Djevojka koja je Nikolu osumnjičila za silovanje juče nije odgovarala na poruke „Blica“

I u policiji i u tužilaštvu kažu da nemaju dokaze o povredama navodno silovane djevojke, zbog čega je cio slučaj još pod znakom pitanja i zbog čega se istraga još vodi. 

- Drugarica oštećene je u utorak pozvala policiju i prijavila silovanje. To je zatim potvrdila i oštećena djevojka, nakon čega je Jovanović priveden. U četvrtak su oboje saslušani u tužilaštvu. Ona tvrdi da ju je Nikola poslije žurke odvezao u njen stan u Žarkovu, gdje ju je silovao. On, međutim, tvrdi da su imali normalan seksualni odnos, da je zatim izbila sitna svađa i da je djevojka počela da histeriše.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.