„Pink“ tuži Ana Mariju, traže joj 60.000 eura!
Ana Marija Žujović

Nepoštovanje ugovora

„Pink“ tuži Ana Mariju, traže joj 60.000 eura!

Ana Marija Žujović očigledno nije upoznata sa tim da ugovor koji potpiše mora i da ispoštuje.

Kako „Alo!“ saznaje, ona je sa čelnicima Televizije „Pink“ ugovorila svoj ulazak u rijaliti „Farma“, a samo dan pred početak šoua svoje učešće je otkazala. Kako se sa „ružičastvom televizijom“ obavezala ugovorom, Žujovićeva će se sa njima naći na sudu, a po svoj prilici moraće da im iskešira 60.000 eura.

- Ana Marija je među prvim učesnicima potpisala ugovor i dogovorila se sa producentima da uđe u rijaliti i da se bori za glavnu nagradu. Olakšavajuća okolnost joj je bila što je znala da ulazi i Stanija, njena dobra drugarica. Sve su se dogovorili, Ana je potpisala ugovor kojim se obavezala da, ako odustane ili poželi da rijaliti samovoljno napusti, mora da plati 60.000 eura. Nedjelju dana prije početka „Farme“ u medijima je procurila informacija da ulazi i njen bivši dečko Vlada Stanojević, koga je fitnes šampionka optužila da ju je tukao. Ona se i tada čula sa organizatorima rijalitija i sve je bilo super. Kada je trebalo da snimi profil, samo je saopštila da neće ući. Svi su, naravno, bili šokirani. Pitali su je zašto i objasnili joj da je prekršila ugovor. Ona je rekla da zna šta je napravila, ali da ne može da ide protiv sebe. Ipak, ona ne može da se nađe oči u oči sa Vladom, zato je i odustala - priča izvor blizak Žujovićevoj.

Redakcija portala Alo je pozvala Anu Mariju kako bi čuli komentar, ali se na telefon javila njena drugarica.
- Ana je nedostupna, a kada je nedostupna, pozivi se prosljeđuju meni. Ne znam gdje je ona sada - objasnila je djevojka koja se predstavila kao drugarica Žujovićeve.

Podsjećanja radi, Ana Marija je objavila na Fejsbuku svoju fotografiju sa podlivom ispod oka i rascijepanom usnom, a nekoliko sati kasnije otkrila je da ju je pretukao vjerenik Vladimir Stanojević. Saga između njih dvoje je trajala nekoliko mjeseci, a Vlada je potvrdio da ju je samo „odgurnuo u predjelu lica“. Izgleda da fitnes instruktorka nije željela da rizikuje da se nađe na istom mjestu sa Vladom.

vlada

Vlada Stanojević Foto: Kurir / Marina Lopičić

 

Vlada: u „Farmi“ ću Dokazati ko sam!

Vlada Stanojević, prije nego što je ušao na najpoznatije imanje, rekao je da planira da skine ljagu sa svog imena. - Ulazim opet na „Farmu“ da me publika upozna, da vidi ko sam i šta sam. Da skinem ljagu sa svog imena. Normalan sam dečko, vaspitan i želim da to publika i vidi - rekao je Stanojević, piše Alo.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.