Prvi samostalni kocert Nine Badrić  u Lisinskom 25. novembra!
Nina Badrić

Ulaznice od danas u prodaji!

Prvi samostalni kocert Nine Badrić u Lisinskom 25. novembra!

Nina Badrić najavila prvi samostalni koncert u Lisinskom!

"Toliko se unaprijed radujem svom prvom solističkom koncertu u dvorani Vatroslav Lisinski da već  krajem septembra za mene, i prateće muzičare, počinu pripreme. Po svojoj vokaciji, osjećam da mi ta dvorana odgovara i biće lijepo pjevati pred svojom, zagrebačkom publikom. Nismo svirali u Zagrebu gotovo tri godine i sigurna sam da će taj susret  biti za pamćenje. Zaželjeli smo se jedni drugih,“ izjavila je Nina najavljujući koncert u Lisinskom 25. novembra.

Već više od 20 godina uživamo uz Ninin muziku. Pjevušimo uz stihove pjesama „Dodiri od stakla“, „Takvi kao ti“, „Čarobno jutro“, „Da se opet tebi vratim“, „Moje oči pune ljubavi“  ili aktualnu „Više smo od prijatelja“. Pratili smo njene nastupe od malih pa sve do veliki prostora poput Doma sportova, Cibone, sarajevske Zetre i beogradske Arene nadalje, ali do sada nismo imali prilike gledati Ninu kako nas zavodi u „zagrljaju“ zagrebačkog hrama muzike – koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

A u dvorani će se itekako osjećati ljubav jer pjesama na tu temu u Ninonom repertoaru ne nedostaje. Dodamo li tome emotivnu i osebujnu Nininu interpretaciju, uigran bend, produkcijske intervencije i poneko iznenađenje, sve već govori u prilog tome da će srijeda, 25. novembra 2015. biti datum kojeg ćete se i godinama kasnije sjećati ispunjene duše.

Ulaznice potražite u Aquarius Music shopovima, na www.ulaznice.hr  , www.eventim.hr ili na blagajni Lisinskog.

Detalji na facebook eventu:
https://www.facebook.com/events/425658190970741/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.