I Maja Nikolić izašla sa Farme!
Maja Nikolić

Morala na operaciju

I Maja Nikolić izašla sa Farme!

Maja Nikolić morala je da napusti imanje u Lisoviću, navodno zbog zdravstvenih problema.

Pjevačica je, saznaje Alo!, juče napustila imanje kako bi otišla na operaciju, jer joj je navodno urastao nokat na nozi.

Po svemu sudeći, zahvat je bio uspješan jer se Nikolićeva već danas vratila u Lisoviće. Mi možemo samo da primijetimo da je pjevačica po povratku imala novu frizuru, odnosno bila je isfenirana, pa se postavlja pitanje da li je zaista išla samo kod ljekara.

Maja Nikolić se vratila sa novom frizurom

Maja Nikolić se vratila sa novom frizurom, Foto: Alo.rs

 

Podsjetimo, Maja je i u prethodnoj Farmi od produkcije jedina zahtijevala ličnog frizera. Možda je i ove godine postavila iste uslove?

Maja Nikolić se vratila sa novom frizurom

Foto: Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.