Evo koliki su honorari učesnika
ilustracija

Produkcija odriješila kesu

Evo koliki su honorari učesnika "Parova"

U nedjelju je startovao rijaliti šou "Parovi", a produkcija je ove sezone riješila da odriješi kesu, pa je izdvojila veliku sumu novca za honorare učesnika.

Pjevačica Mira Škorić je pred ulazak u "Parove" dobila 35.000 eura, a njen nedjeljni honorar iznosi 1.000 eura, dok je Vesna Rivas od Happy televizije dobila 10.000 eura kako bi pokrila svoje troškove. Na tu sumu, dobijaće još 1.500 eura mjesečno, a spekuliše se da je i kaskader Uroš Ćetić izvukao sličnu cifru.

Ekrem Jevrić na nedjeljnom nivou dobija 5.000 eura, a kako prenose mediji novac za prvu nedjelju je dobio unaprijed. Za razliku od njega, Era Ojdanić će imati manji honorar koji iznosi 2.000 eura nedjeljno, a Miki Đuričić dobija 1.500 eura.

Šestoro učesnika će primati manje od 1.000 eura.

Jovana Tomić Matora, Miljana Kulić i Marko Perović će dobijati honorar od 800 eura, dok će Saška Karan, Slađana Petrušić i Neven Ciganović imati honorar od 500 eura. Takođe se spekuliše da su pojedini učesnici dobili novac unaprijed.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.