Bojan Tomović: Jedva sam dočekao da izađem iz pakla!
Bojan Tomović

Oglasio se poslije diskvalifikacije

Bojan Tomović: Jedva sam dočekao da izađem iz pakla!

Bojan Tomović izbačen je noćas iz rijalitija "Farma" zbog nasilničkog ponašanja. Pjevač se oglasio poslije diskvalifikacije, i poručio da je jedva čekao "da izađe iz onog pakla".

Bojan Tomović obratio se javnosti saopštenjem koje je napisao na svom Fejsbuk profilu.

- Evo me opet dragi moji... Tačno je da sam noćas oko 2-3 sata diskvalifikovan zbog "nasilničkog ponašanja" i, iskreno, jedva sam dočekao da izađem iz onog pakla. Bili ste u pravu svi koji ste me savjetovali da ne ulazim na ovu Farmu jer je tamo toliko negativne energije, i tenzije da je to strašno. Ja ne trpim i ne dozvoljavam NIKOME da me vrijeđa i da mi ukalja obraz, a naročito ne neke propale i zaboravljene pjevaljke. Naravno da nisam htio ni da pljunem Zloricu Marković a kamoli da je udarim. Pa nisam ja ona, to je njen nivo (ona je Staniju udarila na Farmi prije dvije godine), nego sam htio upravo suprotno - da je toliko isprovociram da udari ona mene da bi je izbacili, ali eto desilo da je baš tada bila u kenj**i. Drugo, ona blesava Maja Nikolić sve vrijeme provocira na nacionalnoj osnovi, po čemu je inače poznata i nije mi jasno zašto nije kažnjena. Čak mi je i ženu vrijeđala, udara po porodici, e za to sam i pukao i svasta joj rekao, iako ne volim da se svađam sa ženama, ali sa damama, a ove dvije to zaista nisu. Žao mi je ostalih farmera jer su skoro svi manje-više ok, ali ove dvije ženetine će ih o jadu zabaviti. P.S. Naravno bilo je i lijepih stvari, druženje sa Milićem i Novicom, to su mi braća po kreativnom ludilu, zatim moja cimerka iz "karantina" Jasna Medenica, pa divna žena Radmila Misić i sve druge djevojke i žene su zaista ok, a posebno Stanija koja je tamo defitivno najbolja riba, prava mala damica, a greota, svi je redom napadaju. Zato sam tamo bio na njenoj strani i morali smo da se držimo zajedno. Od muške ekipe svi su prema meni zaista bili ok - Milic, Vlada Stanojević, Radašin, Bakić, Novica Zdravković, a najviše me je prijatno iznenadio Kristijan Kiki Golubović koji je čak zaplakao sa mnom zbog nedavne smrti moga Taja. Na Farmi je toliko vrijedan i kreativan da me zaista priče o njemu koje kruže vani za zanimaju. Ja gledam kako se neko ponaša lično prema meni. Žao mi je što su i moga Crnogorca Zvezdana diskvalikovali, eto ispade da smo mi Đetići nekakvi nasilnici, a nismo, vjerujte mi samo ne damo na sebe i na svoj obraz. Eto tako, pozdrav svima - napisao je Bojan.

Izvor: Alo

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.