Veselje sestara Bekvalac: Zanosne i srećne (FOTO)
Foto: Instagram

Sudbonosno "da"

Veselje sestara Bekvalac: Zanosne i srećne (FOTO)

Kristina Bekvalac, rođena sestra poznate pjevačice Nataše Bekvalac, izgovorila je po drugi put sudbonosno "da" ocu svoje kćerke Petre.

 Kristina je postala poznata javnosti nakon učešća u rijalitiju "Survivor", a sreću povodom vjenčanja podijelila je i Nataša Bekvalac na svom profilu na Instagramu.

nn

Ono što je zapalo za oko svima je to što su obje sestre bile obučene u crno. Mlada je stilista, pa bi njenom ukusu trebalo da se vjeruje...

natasabekvalacinstagram11000x0  natasabekvalacinstagram1000x0

Kristini je ovo drugi put da se udaje za istog čovjeka

Vjenčanju su prisustvovali porodica, kumovi i prijatelji, a njena kćerka Petra je juče pošla u prvi razred osnovne škole.

Kodex/24sata 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.