Stanijina porodica tuži Maju Nikolić!
Maja i Stanija

Zbog psihičke torture

Stanijina porodica tuži Maju Nikolić!

Na imanju u Lisoviću je juče izbio incident čiji su glavni akteri bile pjevačica Maja Nikolić i starleta Stanija Dobrojević.

Maja je Staniju polivala vodom i nazivala "prostitutkom", a snimak koji je obišao društvene mreže dokaz je Majinog iživljavanja nad Stanijom. 

Starletin PR tim je za portal SrbijaDanas.com objasnio da će porodica Dobrojević tužiti Nikolićevu.

- Maja Nikolić je isfrustrirana i iskompleksirana žena, opterećena Stanijom. Zbog svih neistina i laži koje je iznijela o Staniji, zbog fizičkog kontakta i psihičke torture, Stanijina porodica i ja ćemo podnijeti tužbu protiv nje. Stanija nam je prije ulaska ostavila ovlašćenje tako da ćemo se sa Majom Nikolić vidjeti na sudu - rekla je Tamara, Stanijina predstavnica za medije.

Od strane zadruge, obje ukućanke rijalitija "Farma" su kažnjene. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.