Ko  upravlja profilom Bate Živojinovića na Instagramu?
Foto: Instagram

Jugoslovenska filmska zvijezda

Ko upravlja profilom Bate Živojinovića na Instagramu?

Glumac Velimir Bata Živojinović (82) zbog posljedica trećeg moždanog udara odmara se u svom domu u Beogradu. O njemu se brine supruga Lula, dok je glumac, koji je prava jugoslovenska filmska zvijezda, razonodu potražio na društvenim mrežama, na kojima se snalazi uz pomoć najstarije unuke Dine.

Velimir Bata Živojinović, čuveni Valter, otvorio je svoj profil na Instagramu. Mada, glavni administrator je njegova unuka Dina, koja zajedno sa dedom bira fotografije koje će predstaviti virtuelnim prijateljima. Iako nije bio pristalica kompjutera i mobilnih telefona, danas mu to predstavlja pravi užitak, te s unukom provodi nekoliko sati dnevno na društvenim mrežama. Batinoj ženi nije se sviđela ideja da na Instagramu sa svima dijeli fotografije iz privatnog života, pored onih sa snimanja filmova, iako ga to zabavlja.

bata1

Jedna od najzanimljivijih i do sada neviđenih svakako je ona koja je nastala na filmskom festivalu u Kanu 1966. godine. 

bata

Kodex/Bulevar B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.